Igår!^^

Jaha, då var det söndag ja -.-'
Ville vara ledig längre men vad ska man göra!
Snart är det ju lov ändå så jag längtar tills lovet kommer då jag kan gå ut och ta mängder av bilder :) ^^ 
 
Men i alla fall, nu ska ja berätta om gårdagen!
Igår så skulle jag träffa en kompis men så kom hon på att hon inte kunde för att hon skulle träffa sina kusiner så jag hade inget annat att göra så jag var hemma men sen när klockan var runt kvart i tre så fick jag för mig att åka till Kortedala en stund men det blev inte heller av för att det var spårbygge mellan svingen och Olskroken så man var tvungen att ta bussen till Gamlestadstorget och byta till spårvagn men jag tog bussen till Olskroken och bytte till en annan buss och åkte in till stan istället.
När jag kom till stan gick jag runt och tog lite bilder med mobilen efter det åkte jag hem och kollade på tv, anime & lýssnade på musik :)^^ 
Jag hade i alla fall roligt :) ^^ 
 
Här kommer en bild på mig från igår^^
 

Veckans slut!

Sitter just nu hemma i soffan och har tråkigt som vanligt, önskar att jag kunde ha planer för helgen men det har jag tyvärr inte.
Men i alla fall, veckan börjar dra sig mot sitt slut och jag ska berätta lite om denna vecka, så vi börjar ju så klart med Måndag och i måndags hände det inte så mkt mer än att jag var i skolan som vanligt. 
Tisdag & Onsdag hände det inte heller så mkt mer än skola och sen hem men på Torsdagen så slutade vi 11:50 och vi började 10:00, fan vad gött det var. Efter skolan hängde jag med en kompis hem till henne och var hos henne fram till 16:00, sen var jag dock tvungen att åka hem för att byta om och hämta syrran för att sedan åka hem till mormor som fyllde år då, det var en grym kväll och dag igår men den dagen tog slut väldigt fort. 
Samma sak med idag, det är en kort dag men det är oxå skönt att det är, bara det att jag vet inte vad jag ska göra eller vad som ska gända nu på kväll för just nu sitter jag och har AS tråkigt! -.-'
Får la bara blogga ett tag då! <3
 
Lite bilder på mig & min andra lilla syster <3 (Min mamma har tagit korten<3)