skola!

Sitter just nu på historia lektionen och den är den näst sista lektionen för sen har vi entreprenörskap.
Efter skolan så ska jag med Cazziiee för att gå runt i stan för att ta bilder till en uppgift som måste vara klart tills imorn :) 
Men det kommer att gå snabbt :)
Ska hem och fixa andra saker efter selfie.

The birthday Girl!

Är det en vanlig dag? 
Är det är vanlig dag? 
Nej, det är ingen vanlig dag för det är Cazziiees födelsedag! 
Hurra! 
Hurra! 
Hurra!
Idag fyller min bästa vän, min syster som alltid har funnits där för mig när det väl har behövs och jag är Jävligt tacksam för att vi fick träffas. 
Jag kommer att alltid finnas där för henne och jag kommer att alltid skydda henne oavsett vad som än händer, jag är jätteglad, stolt att hon är min bästa vän och jag önskar henne en grym födelsedag! 
 

En dag med mamma! <3

Idag vid 11 tiden gick mamma och jag in till stan och kollad runt vid matmarknaden som finns vid Gustav Adolfs Torg i Göteborg, det är ju trots allt Göteborgskalaset denna veckan och det slutar på Söndag! :)
Göteborgskalaset händer i hela Göteborg, det är massa konserter, matmarknad och annat roligt som finns att titta på! 
För er Gluten-, Ägg- och laktosintoleranta så finns det ett ställe på marknade i Gustav Adolfs torg där de har mängder av godisar som ni tål och i många olika smaker! :) 
Det är britterna som säljer godiset, om ni ska på matmarknaden så se till att ha med er kontanter för de tar inte kort! :) 
Så sen när vi kom hem så åt vi lunch, så jag passade på att se några avsnitt av en anime som jag kollade på och när mamma hade ätit klart gick hon till parken och läste så länge tills jag gick upp för att umgås med henne :) 
Vid 17:05 så gick vi hem och latade oss bara innan det var dags att käka middag, så sen var vi bara inne :) 
Det har varit en rolig och mysig dag med mamma <3
så här ser det ut med godiset, jag rekomenderar dem! :) 
Det är rätt stora bitar men de är super goda! :) 
 
Byee ~ Bee^.^/