Stadsmuseeum, Julpaddan & Jul på Liseberg!

Hellu! 
Nu är det sista dagen för att lektioner som man har, för de flesta så är det julavslutning idag men för er som har imorn så är det näst sista dagen i skolan! 
Let´s keep fighting until tomorrow! ^^ 
Then it is Christmas break! xD
 
I alla fall, i fredags var jag och klassen (som det står på rubriken) på stadsmuseet, åkte julpaddan och var på Liseberg för att gå på julmarknad som de har, även åka lite på deras attraktioner. 
Det var jättemysigt att få göra det med klassen! 
Här kommer lite bilder ifrån i fredags!: 
 
I Lördags var jag hemma hela dagen hade jag då planerat men som ni vet så går det inte som man alltid har planerat, så på kvällen så ringde en kompis och kollad ifall jag ville med ut och jag sa då ja. 
Så jag berättade för mamma att jag skulle ut med en kompis och dricka, så jag mötte upp henne och en killkompis som skulle med, vi möttes på brunnsparken för att sedan åka till P.C bar som ligger vid Domkyrkan där jag och min kompis tog varsin cider samt att jag drack 2 Rosa pantern drinkar och hennes killkompis drack bara öl, min kompis drack oxå rosa pantern och redbull jäger. 
Vi hade en jätterolig kväll och jag var inte hemma för än 02:00 medan hon och hennes killkompis var hemma 03:10 hos henne. 
Men det var värt utgången så nu sitter man på historia lektionen och gör ingenting. 
Här kommer 1 bild från i lördags! : (En bild på Rosa pantern drinken som jag drack!) 
 
Sen på söndagen var jag hemma hela dagen och städade mitt rum samt att jag hjälpte mamma städa lite rum i lägenheten. 
 
Det var allt jag har gjort i helgen! 
Nu så ska jag planera lite för lovet, så vi får se. 
Jag lovar att under lovet kommer det upp bilder om vad jag gör och har gjort! 
 
Byee ~ Bee ^.^/

10/12!

Hellu, Everybody!
Idag är det då torsdag vilket som jätteskönt för imorn är det fredag! 
Idag i skolan har vi inte gjort så mycket, vi snackade lite vidare om Göteborg på Värdskap på resmålet!
På historian hade vi prov och efter lunchen hade vi gymnasiearbete där vi hade föreläsning, efter det så slutade vi och drog hem för att plugga lite! 
 
Hjälpte även mamma med att handla och plocka in disken i skåpen och lägga i disken i diskmaskinen för att sedan sätta på den, så som tack gjorde hon varm choklad till mig och lillsyrran! <3 . <3
It Was HEAVEN to drink THAT! <3
​Imorn så börjar jag 12:45 då vi i klassen ska träffas i stadsmuseet 12:45 för att gå en guidad tur runt om med våran historia lärare, efter det så ska vi åka julpaddan med klassen och med julpaddan åker vi till Liseberg. Vi ska möta våra lärare som ska med och dom träffar vi på kungsportsplatsen 15;40.
Efter allt detta ska jag sedan med Cazziiee och Amanda för att träffa några utav deras kompisar för att umgås en liten stund, sen så åker jag nog hem för att antingen sova eller kolla lite på youtbe klipp får se vad jag gör och så beror det på vad klockan blir! :)
 
Skriver mer imorn kanske eller så blir det nåt inlägg i helgen! ^w^
Byee ~ Bee ^.^/