Gothia Cup 2015!

Hellu! 
Long time no see! 
Har tyvärr varit upptagen sen jag skrev inlägget om lägret som jag var på och nu så ska jag skriva om Gothia Cup vecka. 
Jag har då jobbat på Gothia Cup i år igen fast på ett annat ställe där jag delade ut mat till 280-300 hungriga funktionärer, vilket som var ett jättejobbigt jobb för det fanns folk som var väldigt otrevliga och otacksamma för vårat hårda arbete som vi gjorde men vi hade även folk som var väldigt trevliga och tacksamma för det vi gjorde. 
Kan säga att jag kommer aldrig mer jobba med just det igen men jag kommer att jobba på Gothia Cup igen kan jag ju säga eftersom jag vet att det är mycket roligare än vad det verkade. 
Jag var oxå tydligen tvungen att stucka handleden och den är fortfarande inte helt läckt än!
Men det var en rolig vecka ändå fast det blev som det blev! 

Norje Boke Läger!

Som jag skrev i ett av mina inlägg om att jag skulle på läger och eventuellt berätta om vad som hände där! 
Jag åkte till Norje Boke 27/6 för att vara där som ledare i en vecka! 
Så när vi kom fram så blev vi ledare indelade i grupper alltså dem som skulle ta hand om dem som var 13 år och uppåt (De som fyller 13 de året), de som skulle ha de mellan 6 - 12 år och jag fick en egen liten grupp med 5 deltagare att ta hand om och de var mellan 9 - 12 år. 
Det var rätt jobbigt men samtidigt kul att få ta hand om de, det jobbiga var att få i de mat när det var dags att äta och även få i de vatten under dagarna för att vi hade det jättevarmt. 
Under dagarna så badade vi och solade för det mesta men vi gjorde även lite lekar som t.ex. Go' natto som är en banan som man går och så är det olika stationer där man ska göra lite olika saker som ett lag, vi hade även Catch the Flag (Vet inte riktigt vad det är för en lek) och så hade vi spökrund, osv.
Sista natten var det spökrunda och då kunde alla som ville gå få gå den, själv gick man den inte för att jag är jättelätt skrämd så jag vågade inte och jag har inte gått på spökrunda på ca 11år nu!
Sista dagen så hade vi en storkram ring där man skulle krama varandra och tacka varandra för detta lägret, när våran buss (För oss som skulle åka till Göteborg) så stod alla tonåringar ifrån väst och syd å kramade varandra samt grät.
Saknar alla mina vänner från lägret, hade det jätteroligt och bra där! :) <3
Här kommer lite bilder ifrån lägret! 
Bästa tonårsgänget från Väst!

Hem!

Sitter på bussen på väg hem till Göteborg efter 1 veckas läger med ett grymt gäng!
Hade en as grym vecka med sol, bad och lekar!
Nu ska man hem för att hämta en sak som jag har köpt av en kompis och sen ska jag hem för att packa upp, äta och se på de nya avsnitten av mina favorit anime som jag tittar på!
Men jag skriver mer om läger veckan antingen imorn eller under denna vecka! :)