~Japanese!~

Hejj Allihopa! 
Förlåt för att jag har uppdaterat dåligt men har inte haft så mycket att berätta om! 
Ska göra mitt bästa för att kunna underhålla er med vad jag håller på med! 
 
Idag har jag vart i skolan och haft 2 lektioner då den första bestod av att redovisa en cermoniell måltid/fest och det jag valde var att göra en julfest så jag berättade lite om det. På den andra lektionen som var efter lunch gjorde vi inte så mycket mer än att lyssna på våran lärare medan han pratade om politik.. (Politik är inte direkt min starka sida!). 
När skolan var slut åkte jag med Haruna (utbytesstudenten ifrån Japan) hem tillsammans eftersom vi båda bor åt samma håll, när vi satt på spårvagnen så pratade vi lite om allt möjligt och hade det jätteroligt. 
Sen när jag kom hem så lämnade jag väska in rummet och sa hej till syrran, frågade henne även ifall hon vill med mig för att handla den sista julklappen. Så vi åkte till stan för att handla den sista julklappen efter det gick jag med henne till bussen så hon kunde ta bussen hem till sin pappa, så gick jag vidare för att handla min "Look and Learn Kanji" bok som jag är så lycklig över samt att jag köpte 2 Sailor moon nyckelringar som jag bara ÄLSKAR. 
Det var allt jag har gjort idag och nu ska jag titta lite på youtube klipps och fortsätta att lyssna på musik! <3
 
Byee ~ Bee ^.^/