Saturday, the day after moms birthday!

Igår 23/10:
Fyllde Världen underbaraste & bästa mamma år så jag och syrran överraskade henne med ett litet kalas som vi båda ville göra för henne! <3
Så när jag slutade skolan, ringde jag mormor och frågade om hon kunde komma till oss så vi kunde fira mamma tillsammans, samt som jag oxå åkte till stan för att fixa mammas födelsedagspresent och medan jag gjorde det så var syrran redan hemma, så fixade hon i ordning i köket med ballonger, bakade en kaka och fixade dricka.
När jag kom hem så såg jag allt syrran hade gjort och blev glad och sa " Duktig du e, tänkte faktiskt fixa detta men det verkar som att du han före!".
Sen när mormor så kom mamma upp för att hälsa på mormor, efter det så satte de sig i vardagsrummet medans syrran och jag fixade klart det sista innan mamma och mormor fick komma in i köket, så när de väl fick komma in så var mamma tvungen och blunda så att syrran och jag kunde säga "Överasskning!".
Hon blev jätteglad över våran överasskning, så hon tackade jättemycket för överasskningen som hon fick av oss och vi satt å fikade samtidigt som vi pratade.
 
Idag 24/10: 
Så hände det inte så mycket, mamma åkte och för att fota medans jag och syrran var hemma och latade oss. 
Vid 14:00 tiden åkte jag in till stan och köte mig en väska, sugrör, en nu mug/glas och ett nytt block efter det åkte jag hem  när jag väl kom hem så var jag tvungen att åka med syrran in till stan för hon ville köpa något, sen åkte vi för att handla lite åt mamma + att vi köpte pizza som vi åt till middag idag. 
Nu på kvällen satte vi oss framför tv:n och såg på Big Hero 6 tillsammans som en familj, vilket var riktigt mysig men när filmen var slut så gick mamma och syrran å la sig medan jag sitter inne på mitt rum och ser på Running Man. Så ja sitter just nu och ser på Running Man, äter 1 påse godis samt dricker läsk, har det så mysigt :) ^^ 
Det var allt ag hade att säga för idag! ^^
Skriver kanske mer imorn! 
 
Byee ~ Bee ^.^~

~Sorry! ~

Jag är jätteledsen, jag har tyvärr ingen mobil för tillfället. 
Min telefon gick sönder för ca 1 vecka sen så jag kommer inte ha nån på ett tag eftersom jag inte har pengar för tillfället! -.-' 
Så det kommer att ta ett tag tills det kommer upp bilder som jag har tagit! 
Lägger upp nya bilder och inlägg så fort jag kan! 
Har bara kameran som är hemma! 
Hörs en annan dag! ^.^/

~Friday!~

Idag har varit en kort dag men väldigt bra! 
Dagen började med att jag hade en jättelång sovmorgon, min första lektion började 11:50 och det var rätt skönt att bara kunna sitta hemma å lata sig ett tag innan man skulle till skolan. 
Hade bara 2 lektioner idag så jag slutade 15:00 och åkte direkt hem, hjälpte mamma att handla och gick hem med det sen så åkte jag och handlade mitt. När jag kom hem efter att ha handlat det jag skulle ha så lagade jag mat och det blev potatis och Kotlett med stekta champinjoner och lite andra grönsaker, Nom Nom ~ 
Så nu ska jag sätta mig för att se på det ny ansittet av The Blacklist och sen får vi se på vad jag ser på efter det avsnittet. 
Skriver mer imorn! 
Byee ~ Bee ^.^/