Plugga! (7/9)

Tänkte att jag skulle sätta igång för att göra de 2 uppgifter som våran lärare skickade till oss som vi ska göra hemma eftersom hon är sjuk och jag kom just på att jag kan inte göra dem uppgifterna utan böckerna som ligger i skolan -.-' 
Så nu måste jag göra uppgifterna imorn när jag har hämtat böckerna i skolan! -.-' 
Aja, får väl göra något annat istället för att ta dö på tiden så man kan få lägga sig och sova så att dagarna kan gå snabbt, vill nämligen att det ska bli fredag för då ska jag på läger och träffa alla igen xD x) 
 

Skola!

Sitter just nu på min sista lektion och har min första rast för dagen, för våra lärare som vi skulle ha i både svenska och historia är sjuk så idag började vi 12:30 och slutar 14:20! 
Efter skola ska jag hem och göra de 2 uppgifterna som våran lärare skickad till oss för att göra hemma istället för att göra den i skolan. 
Skriver mer sen! 
Byee ~ Bee ^.^/

Helgens händelser!

Denna helgen har det inte hänt nåt kan ju  jag då erkänna för att jag inte har haft någon ork alls. 
Det ända jag har gjort är att sitta hemma vi datorn eller Tv:n och snackat med mamma, idag gick jag ut och tog typ 4 kort på ett ställe som jag vill ta fler kort på mer mot vinter ellerr sommar. 
Imorn är det dags för skola igen och det är tredje veckan som ja går i skolan, det känns jättekonstigt att gå i mitt sista år i gymnasiet men jag är också väldigt taggad på att se hur det kommer att se ut för mig efter skolan, när jag har tagit studenten och allt.
Hoppas att ni har haft en trevlig helg och lycka till skola/ på jobbet! 
Nu ska man fixa i ordning sig och göra lite andra saker innan sista delen av Twilight börjar, det är ju trots allt den sista filmen! 
Byee ~ Bee ^.^/