~ Happy Lazy weekend! ~

Hejj, Allihopa ;) 
Hur mår ni idag? 
Vad har ni gjort idag och vad har ni planer för imorn? 
 
Själv mår jag bra, mamma och jag har åkt hem till mammas kompis och hennes familj, vilket som var jätteroligt och mysig. 
Sen när jag och mamma skulle hem så frågade mammas kompis barn om de kunde sova över hos oss vilket jag och mamma blev jätteglada över att de frågade om, såklart så fick dem det. :D
Imorn har jag inga planer för imorn, ska bara vara hemma och lata mig framför datorn som vanligt, ska även planera om vilka dagar som blogginläggen ska ut och även lite andra saker. 
Just nu lyssnar jag på en pod som heter "Fallen jag aldig glömmer!" med Hasse Aro! (Kriminal Journalisten Hasse Aro berättar om olika brott och mord som han kommer ihåg ifrån alla åren som han har jobbat /jobbar som kriminal journalist!).
Det var allt jag hade att berätta om dagens händelser och jag kommer skriva mer imorn! 
Sweet Dreams! 

~ Happy Saturday ~

Hey Angels!

Hur mår ni?

Hoppas att ni har haft en grym Lördag!

Själv har man haft en bra lördag, har vart med syrran nästan hela dan vilket som var mysigt och skönt för en gång skull!

Det jag och syrran gjorde under lördagen var att åka in till stan för att umgås lite och bara ha det allmänt skönt, så vi gick runt till lite affärer och kolla runt.

Sen bestämde vi oss för att åka hem men eftersom syrran fortfarande måste vara hos sin pappa så åkte hon med mig en snabbis hem för att köpa lite saker på ICA samt som att hon ville hem och träffa mamma.

Efter det så åkte jag med syrran hem till hennes pappa och umgicks lite, pratade lite om allt möjligt, såg även lite på hennes serie som hon höll på att titta på <3

P.S. Vi åkte in till stan för att träffa mamma eftersom hon ville fotografera oss lite oxå efter att hon hade varit med några kunder innan.

Nu kommer lite utav lördagens bilder:

// Hey, Angels!

How are you?

I hope that you guys had a good saturday!

I had a good saturday that I spend time with my little sister almost all day long which wasn't so bad!

Me and my lil sis went to the town and walked around the shops, just looking.

After a while we decided to go home, my sister was supposed to go back to her dad's house but she wanted to go back to mom with me and she had a few stuff to fix before she went back to her dad's place.

When it was time for her to go back I decided to go with here and help her with a few things, so I stayed a while before I went home again.

When I got home again I were with my mom and we spoked about how our days were and a few other things, after that I went to my room and sat myself infront of the computer.

Well, here comes the picture from saturday:

Just det ja, glömde att berätta om hur det var på bion i fredags!

Filmen som vi såg på var "The Huntsman; Winter Wars" och huvudpersonen var ju såklart Chris Hemsworth <3.<3

Jag var med min Imouto - chan Jozzea och såg på den, man kan säga att vi båda satt i biostolarna och dreglade över hur grym han var i filmen + hur snygg han var! >.< I'm just saying!

Jag rekommenderar att ni ser på filmen för den är så värd pengarna tycker jag!

Mellan 1 - 20 poäng så får den såklart 20 poäng!

Tyvärr så har jag inga bilder från i fredags, glömde att ta foton!

God natt och sov gott!

//Oh that's right, I forgot to tell you about the movie that I went to this friday!

The movie we saw was "The huntsman; Winter Wars" and the main character was of course Chris Hemsworth <3.<3

I went with my imotou - chan Jozzea to watch the movie, you could say that we drooled over how awesome Hemsworth was and how handsome he was <3 I'm just saying!

I defiently recommened it and it is worth the money!

Between 1 - 20 points, I give the movie 20 points because of how the actors / actresses played thier roles and how the movie's story was!

Unfortunaly I don't have any pictures from friday! -.-'

I forgot to take some! :(

Good Night and sweet dreams!​

~ Tillbaka till Praktiken ~

Hey, awesome people! 
Hur mår ni? 
Hur var er måndag? 
 
Min kan man lugnt säga att den startade inte bra, för det första missa jag min första buss som skulle ta mig till det stället där jag ska byta till en annan men som jag oxå missar efter det så sitter jag äntligen på min andra och sista buss men istället för att åka 60 - 80 km så åker den 20 - 30 km -.-' 
Så jag höll på att komma sent, blev knappt sen mer än max 2 min sen. 
Men annars så har jag haft tur, det har varit en lugn dag idag och det var roligt med att komma tillbaka xD
 
Min frukost såg ut precis lika god som vanligt: 
 
Have an awesome monday night :D <3