~ When you almost got the entire week off! ~

Hellu! 
Hur mår ni idag? 
Hoppas att ni har haft en grym vecka och har mycket planerat för sommaren! xD 
 
Just nu sitter jag och ser på tv samtitgt som jag kolla hur mycket det kostar att bo samt att flyga till Japan, det är en dröm att få åka till Japan för att kunna åka och se hur det ser ut och få shoppa! >w<
Idag har jag även sett klart en ny anime serie som heter "Anne Happy", den handlar om en tjej som heter Anne men eftersom hennes efternamn börjar med Hanako så kallas hon för det. 
Hon är den mest otursamma och klumpigaste personen någonsin men tack vore en sak som hon gjorde i ep 1 så fick hon vänner och hennes vänskrets ökade! 
Det är en jätterolig anime och jag rekommenderar den stort! 
 
Denna veckan har faktiskt gått snabbt, jag jobbade onsdag, torsdag och idag då (söndag) vilket på ett sätt är tråkigt eftersom jag vill jobba mer innan det är dags för lönen men aja, jag har ändå fått jobba en hel del under juni månaden! xD 
Måndags fyllde jag år så jag var mesta dels hemma och tog det lugnt medans mamma jobbade, syrran var med sin kompis, vilket gjorde inget eftersom jag var hundvakt den dagen samt tisdag!
Torsdagen efter jobber gick jag, mamma och syrran ut under kvällen och åt tillsammans, sen på fredagen åkte jag och mamma hem till hennes kompis och hennes familj. 
Lördagen åkte jag med syrran så att hon kunde få sitt guldpass, så idag söndag har jag jobbat och sitter framför datorn.
 
// Hey! 
How are you today? 
I hope hat you guys had a awesome week and that you have a lots of plans for the summer! xD
 
Right now I'm watching some tv and checking out the prices for how much it costs to go to japan, which I have always dream about of going to! xD 
Today I have watched on an new anime and it is the hilarious, it is the best and it is called "Anne Happy" it is about a girl named Anne, also known as Hanako!
She is the clumpiest and the most unfortunate person ever, but thanks to one of this unfortunate she got a friend and after that she got more & more friends! 
I recommened it big times! xD 
 
This week just flew away, I started my week with my birthday an ended the week with a work day!
Monday - my birthday and a took care of my mom's friend's dog! 
Tuesday - took care of mom's friend's dog
Wednesday & Thursday - working (Mom, me and my sister went out for dinner on thursday!) 
Friday - it's midsummer and we went to mom's friend and her family to celebrate 
Saturday - just been home and lazy around
Sunday - working! 
Have a AWESOME week! ^w^/

~ When adult life starts to take over! ~

Hellu! 
Jag är jätteledsen för att jag är så dålig på att uppdatera om vad som händer, jag har nämligen haft så mycket att göra under Maj och Juni! 
Men nu så ska det bli lite bättring på att bloggen uppdateras, jag kommer att börja posta ett nytt inlägg varje söndag om vad som har hänt under veckan så att ni får en liten sammafattning på hur min vecka är! 
 
Jag vill JÄTTEGÄRNA höra hur eran vecka har varit, det gör det mycket roligare! xD 
Jag hoppas att ni mår bra och har det hur bra som helst nu under erat sommarlov! >w<
 
// Hey! 
I'm so sorry for being so bad at updating the blog, but I have been really busy during the entire may and June! 
Now I have been finally decided one day a week where I will put up one post about what happened in the week! (Sorry for my bad spelling, Still learning!) 
So every sunday will a new post come up about what has happened during that week! 
 
I would love to hear how your week has been >w<
I hope that you guys are feeling awesome and got a lot of plans for summer break/ Vacation! >w<
Have a AWESOME SUMMER!! >w<  ^w^/