~ Be Who You Wanna Be! ~

Hey Angels.
Hur mår ni idag? 
Hur har er dag vart? 
 
Själv mår man as bra och är trött men så redo att jobba idag! 
Igår var jag med min lilsis (bästa vän Moa, känt i 15 år!) vi gick på en föreläsning som handlade om att studera och bo i Japan och Korea. 
Vi träffades i stan kl: 16 och drog direkt och åt när vi möttes (Vi gick till Yammy Kitchen så klart!) efter det åkte vi in till stan eftersom vi hade ca 1tim och 30 min innan föreläsningen började. 
När vi var i stan gick vi till Kjell & Company så att lilsis kunde få köpa sig ett par nya hörlurar och sen så gick vi runt lite, satte oss vid espresso House och drack lite kaffe och té. 
Sen gick vi till föreläsningen och var där i 1 tim och 30 min, när vi var där så låg det små gåvor på borden till oss, det fanns japansk och koreansk godis samt BTS strumpor (jag och lilsis fick på Jin!) så jävla söta! >w<
Här kommer lite bilder ifrån gårdagen! 
 
#OOTD
 
LilSis <3
 
YAMMY KITCHEN (Fried Noodles with Beef) 
 
Have an awesome Thursday!

~Be You & Be Strong ~

Hey Angels,

Right now I'm in bed with my laptop in my knees and watching some anime! <3
Well, Have an awesome Tuesday night & have an awesome Wednesday!

~

Hey Angels,
How are you guys today? 
Did you do any fun this weekend?
 
I´m fine and happy because this is my day 2 of 3 days off and I have a few stuff to do today for example I´m going to be taking care of little Glempa and I also have to go to IKEA to buy somethings!
When I get home I will get my room done so that I can finally show you how my room looks like! 
 
Oh Yeah, last week I bought some new makeup stuff and I haven´t used them yet but I´m really excited to try it out soon!
See ya Tomorrow!