~ NärCon Sommar 2017! ~

Hey Angels, 
hur mår ni idag? 
Vad har ni haft för er? 
Hoppas att allt är bra med er och ni har mycket planerat inför era sista veckor innan sommarlovet är slut! 
 
Själv mår jag bra och har precis kommit tillbaka till jobbet efter 2 veckors semester, eller rättar sagt jag började igår att jobba igen men idag är det min andra dag på jobbet! 
Det känns ändå rätt skönt att vara tillbaka till jobbet igen men jag saknar ändå NärCon när jag och lilsis bodde på Scandic Linköping City i Linköping, det var en upplevelse och  det var så mycket skönare än att tälta när det kommer till såna event! 
Jag vet int om jag ska dit nästa år eller inte, vi får se :D 
Det var en härlig känsla att vakna upp på ett hotell utan att tänka på att behöva jobba,eftersom jag vet hur stressigt det blir! 
Det vi gjorde när vi kom fram till platsen där NärCon skulle hållas var att ta oss direkt till hotellet för att lämna våra saker och att byta om för att sedan åka tillbaka dit, när vi väl kom till hotellet och åkte upp till rummet la vi oss ner för att chilla lite, vi packade upp och byte om. 
Sen så tog vi oss tillbaka till NärCons festivalområde och gick för att se vad som fanns att göra, vi gick även på 2 paneler under den dagen, Miraculous Ladybug och Owari No Serph! 
Mellan dessa 2 var Miraculous Ladybug den bästa och Owari no Serph var oxå bra men den var mycket bättre förra året! 
Andra dagen var det oxå paneler som t.ex. Fairy Tail och Bungou Stray Dog, båda panelerna började samtidigt så jag och lilsis gick på varsin, hon på Bungou Stray Dog och jag på Fairy Tail sen gick jag även på Love Live paneleb som inte direkt var den bästa!
De andra dagarna gick vi bara runt, jag köpte en del saker medan lilsis köpte 2 saker!
Vi hade as kul och mysigt! 
Sorry, för ett långt inlägg! 
Mata Nee! ~ 

Kommentera här: