~ Be Proud, Be Strong & Be Positive! ~

Hej Angels, 
Hur mår ni? 
Hoppas att allt går bra och att ni inte ger upp än eftersom det inte är långt kvar till helg! (Okej, det är ca 3 dagar kvar men ändå).
 
Själv sitter jag och läser lite bloggar samt lyssnar på musik efter att ha ätit en god lunch! 
Ska strax börja fixa i ordning mig för jobbet, börjar nämligen 15:00 så jag måste åka om ca 1 timma och inte nog med det så har jag lite andra grejer som jag måste få gjort innan jag åker till jobbet. 
Denna veckan har jag inga planer mer än att jobba idag och fredag och sen blir det att sitta å planera inför framtida saker som ja vill göra.

~ Smile! ~

Hej Angels, 
Förlåt för att jag inte har bloggat på en vecka men har haft ganska mycket att göra på jobbet och när jag kommer hem är jag för trött för att blogga! 
I alla fall så sitter jag just nu och lyssnar på gamla favorit låtar som jag inte har lyssnat på länge, vilket är ganska roligt och skönt. 
 
Nu är jag 2 dagar ledig innan nästa pass börjar men så mina planer är att vila mig och kanske faktiskt gå ut och ta lite kort till Instagram. 
Har oxå lite nya filmer och serier att på vilket är ganska spännande att få sitta och se på nu när man är ledig!
Det som har hänt denna veckan sen min senaste lediga dag är att på fredagen jobbade jag i frukosten mellan 7 - 8:30 och gick sedan över till Konferensen där jag skulle sitta tenta vakt vilket inte var så ansträngande jämförelse med frukosten men det var en rolig dag. 
Idag jobbade jag i/på frukosten mellan 7 - 12 och gick sedan över till att jobba lunchen för att hjälpa till med de lunch bokningarna som vi hade men det var så värt det.
 

~ Be You & Be Strong! ~

'Hey Angels, 
Hur mår ni idag? 
Har ni ett grymt lov? Mycket som ni har planerat eller tar ni dag för dag? 
 
Själv är man ledig idag och imorn ifrån jobbet, annars så har man jobbat hela veckan. 
Nu på jobbet är det ganska lugnt och det är inte jättemycket gäster nu i helgen som det brukar vara med det så menar jag att vi brukar ha ca 400 - 500 gäster på helgerna men denna helgen har vi mellan 200 - 300 gäster vilket är ganska skönt! 
 
Idag har jag börjat se på en ny serie som är på kinesiska och jag tycker den är jättebra och kommer att fortsätta att titta på den sen. 
Ska även rensa garderoben, städa mitt rum och rensa datorn lite sen så får vi se vad som händer senare och jag funderar på vad det är jag ska göra imorn!