~ Turkiet (Tuesday!) ~

Hey Angels.
Hur mår ni idag? 
Hoppas att ni mår bra och är taggade för fredag eftersom det inte är så långt dit! 
 
Själv mår jag bra men har haft en huvudvärk som går upp och ner och då menar jag att ena stunden är allt bra och andra stunden är den uppe och är ett helvetet att ta hand om! 
Men men, vad ska man göra! 
Finns inte så mycket att göra men idag har jag vart på jobbet, första dan efter semestern och den har vart helt okej, inte den bästa dan kan man säga men imorn är en ny dag! 
 
Tisdagen var en lugn men vi gick en promenad runt lite mer under dagen eftersom det fanns en marknad vid ett annat hotell som inte låg så långt bort! 
Så vi gick dit och kollade runt ett tag, jag hittade inget medans mormor köpte sig en ny väska där, sedan gick vi tillbaka till hotellet och bestämde oss för att bada i poolen eftersom det var så varmt och mycket folk under marknaden. 
Runt halv 2 gick vi och satte oss för att äta lunch på/i hotell restaurangen som ligger precis vid poolen, vilket var enkelt och effektivt :D
Efter lunchen satte vi oss och solade samt badade, det var jätteskönt och under kvällen så var det turkisk kväll så det fanns massa god mat och det fanns folk som man kunde prata med vilket också var härligt! 

Kommentera här: